LOU-vre Soest

LOU-vre Soest is een onderdeel van Stichting LOU (Leegstandsoplossers Utrecht), die maatschappelijke en duurzame leegstandsbeheer verzorgt in de regio door leegstaande panden een tijdelijke invulling te geven.

Het oude bankgebouw is omgetoverd tot een bruisende broedplaats. Met een mix van kunstenaars, creatieve en duurzame ondernemers. De inrichting bestaat uit hergebruikte meubels en materialen gevonden op marktplaats of gedoneerd door bewoners uit Soest. We merken dat LOU-vre Soest gezien wordt als een fijne laagdrempelige ontmoetingsplek.

Qua duurzaamheid spelen we op een creatieve manier een verbindende rol op sociaal, maatschappelijk en cultureel vlak door activiteiten en workshops te organiseren en bijvoorbeeld ook een tweedehands kledingmarkt of boerenmarkt. Vanuit eigen huis als ook in samenwerking met diverse lokale maatschappelijke organisaties. Een uniek concept binnen de Soester gemeenschap. 

In onze conceptstore verkopen we handgemaakte duurzaam geproduceerde producten met een verhaal en speelt hergebruik een rol binnen ons assortiment van vintage kleding en woonaccessoires. 

Lat: 52.1855938
Long: 5.2964387

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen