Klussenbrigade - doedag - Energie in Smitsveen doet!

186 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-10-2022 om 10:00

Einde

08-10-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op zaterdag 8 oktober komen we met een 'klusbrigade' bewoners van één van de huurflats in Smitsveen helpen om energie te besparen.

Vrijwilligers van Present Soest installeren in samenwerking met 'Energie-in-Smitsveen' energiebesparende maatregelen in de appartementen van één van de huurflats in Smitsveen. Met deze pilot kijken we hoe we ook andere bewoners in de wijk kunnen helpen met op deze manier energie besparen. 

We komen van tevoren vragen of je meedoet. Als dat zo is, komen we 8 oktober langs en worden in jouw woning gratis energiebesparende producten aangebracht. Daarmee bespaart je energie en krijg je een comfortabeler woning! Laat je die kans niet ontglippen. De keuze van de flat is nog niet definitief gemaakt, maar wordt waarschijnlijk een flat in de Weegbreestraat. Welke flat de gelukkige wordt kun je lezen op www.energie-in-smitsveen.nl.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen