Wereldkeuken met duurzame producten

151 keer bekeken 1 reacties

Begin

26-09-2022 om 17:30

Einde

26-09-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Duurzaamheid gaat ook over kennismaken met andere culturen.

In Soest leven veel verschillende culturen en ze laten ons graag meegenieten van hun keuken. Dat doen ze door in de middag een maaltijd te koken voor inwoners van Soest. Je kunt meekoken en zo kennis maken met nieuwe gerechten en met koken op inductie. 's Avonds kunnen Soesters genieten van de wereldgerechten. Tijdens het eten hoor je meer over de gerechten en over de duurzame producten die daarbij zijn gebruikt. Er is beperkt plaats dus meld je aan via https://www.stichtingbalans.nl/agenda/wereldkeuken-met-duurzame-producten-65A5B2B2.html

Locatie: De Plantage, Smitsweg 311, keuken en grote zaal 

Tijd: van 17.30 tot 20.00 uur. Helpen met koken is mogelijk (middag)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Jolanda Panis

23-09-22 om 11:22

Goed om te weten: je bent zeker van harte uitgenodigd om mee te koken, om zo ervaring op te kunnen doen met inductiekoken. We koken bij Stichting Balans op inductie en hebben er inmiddels ruim ervaring mee.

Produkten worden deels geleverd via Boeren en Buren die je ook op zaterdag kunt vinden op de duurzame markt op de kinderboerderij!

De bijdrage is 2,50 als je mee kookt en 5,00 als je alleen komt eten. 

Cookie-instellingen