DEEL UW MENING Over Soest en Soesterberg
DEEL UW MENING Over Soest en Soesterberg

Herinrichting speelplek Bloemheuvel

Jongeren uit Soesterberg vragen om een skateplek in Soesterberg. Speelplek ‘Bloemheuvel’ staat in 2024 op de planning om opgeknapt te worden. Dit biedt ook mogelijkheden om de plek anders in te delen. Zoals bijvoorbeeld met een skatevoorziening. Graag gaan wij met inwoners, waaronder jongeren, in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen op welke manier wij de speelplek aan Bloemheuvel opnieuw kunnen indelen.  

Doel herinrichting

Het doel van de herinrichting is om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen uit Soesterberg gebruik te laten maken van een uitdagende speel- en ontmoetingsplek. Zodat kinderen en jongeren sportief kunnen opgroeien, inwoners in hun vrije tijd actief kunnen sporten en bewegen en ouderen op hoge leeftijd zo fit mogelijk kunnen blijven meedoen aan de samenleving.  
Dit betekent dat de huidige functies - sporten, hondenuitlaat en spelen – hun plek krijgen binnen een eventuele nieuwe inrichting. 

Participatiebijeenkomsten over inrichting Bloemheuvel

Op 6 en 12 februari 2024 waren de participatiebijeenkomsten in Kontakt der Kontinenten Soesterberg. De aanwezigen hebben via de mail een terugkoppeling ontvangen. Hieronder zijn de opbrengsten en resultaten van deze bijeenkomsten te lezen. Binnenkort wordt ook op deze plek een terugkoppeling geplaatst en informatie over het vervolgproces.

Opbrengsten en resultaten participatiebijeenkomst 6 februari 2024

Opbrengsten en resultaten participatiebijeenkomst 12 februari 2024

Ben je benieuwd naar de status van de andere speelplekken in Soesterberg? Dat vind je hier.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen